Je bent huurder bij Woongoed Middelburg?

Heb je een brief van ons ontvangen?

Corp Support verstuurt namens Woongoed Middelburg de aanmaningen. Als huurder van Woongoed Middelburg ben je verplicht om de huur vóór de eerste van de maand te betalen.

Als je een brief van ons hebt ontvangen, is het belangrijk om in actie te komen. Woongoed en Corp Support willen namelijk voorkomen dat jouw huurachterstand uiteindelijk wordt overgedragen aan een deurwaarder.

Op de site van Woongoed treft u informatie aan over o.a. de volgende onderwerpen:

Wilt u de huur betalen?

De huur moet u altijd voor de 1e van de maand betalen. U kunt uw huur op verschillende manieren betalen. Betalen per automatische incasso werkt het makkelijkst en snelst.

Meer over het betalen van de huur

Heeft u betaalproblemen?

De huur moet u voor de 1e van de maand betalen. Wanneer u niet op tijd betaalt, sturen wij een betalingsherinnering.

Meer over betaalproblemen

Heeft u wellicht recht op huurtoeslag?

Huurtoeslag is een bijdrage in de huurkosten. Hoe hoog de toeslag is, hangt af van de huurprijs, uw inkomen, uw leeftijd en hoe u woont. Is uw vermogen te hoog? Dan krijgt u geen huurtoeslag.

Meer over huurtoeslag

Heeft u wellicht recht op huurverlaging?

In 2021 kan een deel van onze huurders huurverlaging krijgen. Dit betekent dat de maandelijkse huur omlaag gaat. De overheid heeft dit landelijk bepaald. Dit geldt voor huurders met een laag inkomen die in verhouding een hoge huur betalen.

Meer over huurverlaging

Als u na het doornemen van de informatie van Woongoed Middelburg nog steeds een vraag heeft, kunt u telefonisch contact met ons opnemen: bel 088- 730 34 71 op werkdagen tussen 09:00 en 12.00 uur. Mailen kan ook via [email protected].