Detachering en advies

022 Enrique Meesters Eindhoven Janssen Janssen HR 20210623

Wij brengen niet alleen een frisse blik, handjes voor de werkvoorraad, maar geven ook eerlijk advies

Als een verlengstuk van jouw team of organisatie. En dat op een flexibele basis. Fulltime of parttime, de uren zijn bespreekbaar en flexibel inzetbaar. Zodat we altijd beschikbaar zijn op het moment dat het nodig is.

Detachering
Als er tijdelijk extra ondersteuning nodig is, dan kan Corp Support dit op een zeer flexibele wijze invullen. Woningcorporaties die eerder hiervan gebruik hebben gemaakt zijn onder andere Woongoed Middelburg, Woonpartners, Thuisvester, Woonpunt en WonenBreburg.

Training en advies

Corp Support heeft ervaring in het geven van training-on-the-job voor onder andere incassomedewerkers en/of consulenten sociaal beheer. Puur gericht op de vraag van jouw medewerker helpen we hem verder te ontwikkelen in zijn vakgebied en/of specialisme waarin ze nóg beter willen worden. Corp Support kan ook samen met onze juristen training aanbieden op het gebied van huurrecht, juridische en praktische handvatten voor het opbouwen van een (sociaal) overlastdossier.

Ondersteuning bij verandertrajecten

Ook voor verandertrajecten binnen jouw afdeling huurincasso en sociaal beheer kun je gebruik maken van de kennis en ervaring van Corp Support. Samen met jouw team kijken we naar de kansen om de kwaliteit van dienstverlening uit te breiden en zoeken we naar nieuwe kansen om nog meer preventief en daadkrachtig te werken.