Detachering en advies

Soms is het fijn om een frisse blik in uw team te hebben.

Of gewoon handjes om de werkvoorraad onder controle te houden. Ook daar helpen wij u graag bij.

Detachering
Als er tijdelijk extra ondersteuning nodig is, dan kan Corp Support dit op een zeer flexibele wijze invullen. Woningcorporaties die eerder hiervan gebruik hebben gemaakt zijn onder andere Woongoed Middelburg, Woonpartners, Thuisvester en WonenBreburg.

Training en advies

Corp Support heeft ervaring in het geven van training-on-the-job voor incassomedewerkers en/of consulenten sociaal beheer. Puur gericht op de vraag van uw medewerker helpen we uw medewerker zich verder te ontwikkelen in zijn of haar vakgebied en/of specialisme waarin ze zich nog niet vrij voelen. Corp Support kan ook samen met onze juristen training aanbieden op het gebied van huurrecht, juridische en praktische handvatten voor het opbouwen van een (sociaal) overlastdossier.

Ook voor verandertrajecten binnen uw afdeling huurincasso en sociaal beheer kunt u gebruik maken van de kennis en ervaring van Corp Support. Samen met uw team kijken we naar de kansen om de kwaliteit van dienstverlening uit te breiden en zoeken we naar nieuwe kansen om nog meer preventief en daadkrachtig te werken.