Flexibele detacheringen

025 Enrique Meesters Eindhoven Janssen Janssen WEB 20210623

Als een verlengstuk van jouw team of organisatie. En dat op een flexibele basis

Steeds meer corporaties weten Corp Support te vinden voor het onderbrengen van een dossier of dienst. Minder bekend is dat Corp Support ook op korte termijn haar specialisten bij jouw organisatie kan laten werken. Eerder hebben we op praktische en flexibele wijze woningcorporaties zoals Woongoed Middelburg, WonenBreburg, Woonpartners en Thuisvester ondersteund.

Soms is het fijn om een frisse blik in je team te hebben. Of gewoon handjes om de werkvoorraad onder controle te hebben. Ook daar helpen we je bij.

Dit jaar hebben we woningcorporaties Woonpartners en Woonpunt op korte termijn kunnen helpen. Dit doen we op basis van wat nodig is. Bij Woningcorporatie Woonpartners te Helmond was de bezetting een periode minder, maar was onduidelijk hoeveel uren er nodig waren om passende ondersteuning te bieden. Wekelijks werd de inzet afgestemd op de caseload en/of bezetting op de afdeling.

Bij Woningcorporatie Woonpunt te Maastricht was de vraag of we op korte termijn ondersteuning konden bieden voor een vast aantal uur per week. Op deze wijze was er meer tijd en rust voor de organisatie om in deze krappe arbeidsmarkt de vacature in te vullen.

019 Enrique Meesters Eindhoven Janssen Janssen WEB 20210623 2021 07 01 092619

De ervaring van Woonpartners

Voor Woningcorporatie Woonpartners was het niet de eerste keer dat ze van onze detacheringsdiensten gebruik hebben gemaakt. Benieuwd naar hoe deze eerdere detachering is verlopen? Lees het interview.

008 Enrique Meesters Eindhoven Janssen Janssen WEB 20210623

Hoe kunnen wij jou helpen?

Corp Support staat voor flexibiliteit en dus zijn alle combinaties mogelijk. Van detachering en dossierovername tot outsourcing van een dienst of project.

Bel Paul Lensen voor meer informatie