Studeer jij rechten en ben jij opzoek naar een uitdagende meewerkstage waarin je jezelf kunt ontwikkelen in een uitdagende branche? Een stage waar er echt aandacht voor je is? En waarbij je verschillende juridische facetten kunt leren? Dan ben je bij Janssen & Janssen op de juiste plek! Vanaf februari zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e).

Jouw stageplek...

 • Je wordt verwelkomt op ons hoofdkantoor in Eindhoven en zult onderdeel uitmaken van Corp Support. Corp Support is een onderdeel van Janssen & Janssen dat preventieve incassodiensten levert aan woningcorporaties in Eindhoven en omgeving. Met haar preventieve incassodiensten probeert Corp Support vroegtijdig huurschulden en ontruimingen te voorkomen.
 • Als stagiaire draai je volledig mee binnen het team. Je probeert op een gemotiveerde manier een betaalafspraak te treffen, waarbij je oog hebt voor mogelijk overige schulden. Schuldenaren adviseer je over de juridische stappen van het incassotraject. Daarnaast schakel je met onze opdrachtgevers en heb je veelvuldig contact met klantdebiteuren c.q. de huurders van onze opdrachtgevers.
 • Binnen je stage krijg je de mogelijkheid om het gehele proces te ontdekken en leer je te werken in verschillende dossiers.
 • Verder geef je juridisch advies aan verschillende opdrachtgevers o.b.v. huurrecht en maak je juridische afwegingen waarbij je rekening houdt met het maatschappelijk belang.
 • Met jouw kennis vorm je een bijdrage aan het oplossen van de schuldenproblematiek in Nederland.
 • Een stageplek bij Corp Support geeft je de mogelijkheid om ook andere teams binnen Janssen & Janssen te ontdekken.
 • Voor je studie ondersteunen we je graag bij het behalen van jouw persoonlijke leerdoelen. Je krijgt hierbij de ruimte om alle informatie te verzamelen die je nodig hebt om van jouw opdracht een succes te maken. Wij willen namelijk graag dat de resultaten van jouw onderzoek ingezet kunnen worden in onze organisatie, zo leren we van elkaar


Jouw profiel...

 • Je bent een gemotiveerde juridische student en wordt enthousiast van de incasso- en gerechtsdeurwaarderbranche!
 • Je bent assertief, sociaal, zelfstandig, denkt mee en bent nieuwsgierig.
 • Je neemt initiatief en hebt een actieve werkhouding.
 • Je beschikt over goede Nederlandse schriftelijke en mondelinge vaardigheden.
 • Jij bent opzoek naar een uitdagende stage en bent voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar.


Wat wij jou bieden...

 • Een uitdagende meewerkstage waarin je meedraait op verschillende afdelingen en waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Binnen Janssen & Janssen staat een plezierige samenwerking en goede communicatie voorop en wordt collegialiteit, flexibiliteit en een positieve instelling verwacht.
 • Een inkijk van A tot Z in de wereld van (preventieve) huurincasso, en sociaal juridische belangen hierin van woningcorporaties.
 • Een plek in een groep met stagiaires binnen Janssen & Janssen waarmee je minimaal een keer in de maand samenkomt tijdens onze stagesessies.
 • Voldoende ruimte, benodigdheden en begeleiding om te werken aan je opdracht vanuit de studie.
026 Enrique Meesters Eindhoven Janssen Janssen WEB 20210623 2021 07 01 072535

Wij zijn…

…Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, aangenaam! Met ruim 100 collega’s verspreid over 3 vestigingen zijn we een groeiende organisatie die staat voor een persoonlijke benadering. Mensen helpen, plezier op de werkvloer en het overtreffen van verwachtingen bij zowel klanten als collega’s, dát geeft ons energie. Snel en makkelijk schulden oplossen is onze overtuiging. Dat kunnen we alleen door samen te werken. Daar hebben we jou bij nodig.

Wil jij…

…stage lopen in een organisatie die steeds in beweging is en waarbij plezier in het werk voorop staat?
...stage lopen in een organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen?
…stage lopen in een informele omgeving en ‘je en jij’ kunnen zeggen in plaats van ‘u’?

Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie!
Mail naar [email protected].

Wil je ons in de tussentijd beter leren kennen?