Aanpak hoofdpijndossiers

028 Enrique Meesters Eindhoven Janssen Janssen WEB 20210623

Direct hulp bij complexe overlastdossiers

Complexe dossiers bij overlastzaken. Ze hebben vaak een grote invloed op de interne organisatie, zijn tijdrovend en vragen om specifieke kennis en ervaring. Wij spreken dan van hoofdpijndossiers. En deze dossiers nemen we graag voor jou uit handen.

Vanuit de gedachte ‘Paracetamol voor jouw hoofdpijndossier’ nemen wij de zware en/of arbeidsintensieve sociaal-juridische hoofdpijndossiers van je over. Hoofdpijndossiers zijn vaak hevig en voor korte duur, waarbij onze aanpak direct verlichtend werkt en de druk van jouw organisatie haalt. Denk hierbij aan dossiers op het gebied van hinder en overlast, intimidatie en bedreiging van jouw medewerkers, multiprobleem huurders en woonfraude.

Hiermee heeft jouw organisatie weer lucht. Jij kan je vervolgens richten op jouw reguliere werkzaamheden en op de doelen die je jezelf of als verhuurder hebt gesteld. Ondertussen werkt Corp Support aan de juiste structurele oplossing voor jouw hoofdpijndossier.

Aanpak hoofdpijndossiers
Via een daadkrachtige en effectieve aanpak, gebaseerd op een sociaal maar juridisch sterk onderbouwd dossier, wordt een juridisch traject veelal voorkomen.

Van juridische check tot juridisch traject

Twijfel je over het dossieropbouw? Kan een onafhankelijk straatonderzoek je verder helpen in de afweging wel of niet het juridische traject op te zoeken? Wil je sparren over een dossier? Ook dit is mogelijk bij Corp Support. Samen met onze ervaren juristen kunnen we je vroegtijdig adviseren over jouw dossieraanpak en kijken welke kansen er liggen om het dossier aan te vullen of nog beter, een juridische traject te voorkomen. Maar natuurlijk kunnen we dit traject ook voor je uitvoeren. Na onze scan en het daaropvolgend advies gaan we dan daadkrachtig aan de slag. Tijdens dit gehele traject onderhouden wij contact met overlastmelders en betrokken stedelijke partijen zoals gemeente, politie en hulpverlenende instanties.

Overleden huurders

Een overleden huurder

Wat te doen als een huurder komt te overlijden? Een intensief traject volgt om de woning weer beschikbaar te maken voor een volgende huurder. Hoe we dat doen? Dat leggen we je graag uit!

Lees meer