Detachering bij Woonpartners

054 Enrique Meesters JJ HR 20230418

Corp Support medewerker Peter van den Bogaard was gedetacheerd bij woningcorporatie Woonpartners in Helmond. Een mooi moment om jullie kennis te laten maken met onze detacheringsmogelijkheden én met collega Peter van den Bogaard.

Peter van den Bogaard werkt al tientallen jaren in de woningcorporatiebranche en heeft verschillende functies bekleed. Sinds 2013 is hij werkzaam bij Corp Support op huuradministratie en huurincasso. Op detacheringsbasis heeft hij vanuit Corp Support bij diverse woningcorporaties gewerkt, waaronder bij Woonpartners in Helmond om daar destijds langdurig ziekteverzuim op te vangen.

Snel schakelen

“Vanwege mijn ervaring op het gebied van huurincasso kan ik gemakkelijk schakelen en vind ik snel mijn plek bij een woningcorporatie. Bij Woonpartners hangt een gemoedelijke sfeer en ik voelde mij er direct thuis”, start Peter enthousiast. Hij was bij Woonpartners verantwoordelijk voor veel voorkomende administratieve handelingen rondom huurzaken. Door zijn jarenlange ervaring neemt hij veel kennis met zich mee. “De woningmarkt opereert zeer lokaal en iedere woningcorporatie heeft zijn eigen speerpunten en doelstellingen. Ik doe bij elke corporatie iedere keer kennis op die ik mee kan nemen en vervolgens weer deel. Door mijn flexibiliteit en afwisseling behoud ik een frisse en kritische blik.”

Perfecte match

Wilfred Bekx, teamleider Financiën bij Woonpartners is erg te spreken over de samenwerking met Corp Support en met Peter destijds als tijdelijke aanvulling op het team. “Peter neemt veel ervaring mee en is gepokt en gemazeld in de branche. Hij voert de combinatiefunctie van huuradministratie en huurincasso uit en dat beheerst hij als geen ander. Door zijn jarenlange ervaring in de branche en zijn betrokken en enthousiaste karakter past hij goed bij Woonpartners. Het is een perfecte match.” Op de vraag of Wilfred bij een volgende keer ook voor Corp Support zou kiezen, zegt hij volmondig ja. “Met deze ervaring zou ik zeker voor Corp Support kiezen. Daarnaast biedt Corp Support een hoge mate van kwaliteit voor een concurrerende prijs. Het werkt erg prettig samen met Corp Support”, sluit Wilfred tevreden af.

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat