142 Enrique Meesters JJ HR 20230418

Direct hulp bij complexe overlastdossiers.

Complexe overlastzaken hebben vaak een grote invloed op de interne organisatie, zijn tijdrovend en vragen om specifieke kennis en ervaring. Wij spreken dan van hoofdpijndossiers. En deze dossiers nemen we graag voor jou uit handen.

Vanuit de gedachte ‘Paracetamol voor jouw hoofdpijndossier’ nemen wij de zware en/of arbeidsintensieve sociaal-juridische hoofdpijndossiers van je over. Hoofdpijndossiers zijn vaak hevig en voor korte duur, waarbij onze aanpak direct verlichtend werkt en de druk van jouw organisatie haalt. Denk hierbij aan dossiers op het gebied van hinder en overlast, intimidatie en bedreiging van jouw medewerkers, multiprobleem huurders en woonfraude.

Wanneer je deze zaken uit handen geeft kan je weer richten op de reguliere werkzaamheden. Ondertussen werkt Corp Support aan de juiste structurele oplossing voor jouw hoofdpijndossier. En tijdens dit gehele traject onderhouden wij contact met overlastmelders en betrokken stedelijke partijen zoals gemeente, politie en hulpverlenende instanties.

Aanpak hoofdpijndossiers

Via een daadkrachtige en effectieve aanpak, gebaseerd op een sociaal maar juridisch sterk onderbouwd dossier, wordt een juridisch traject veelal voorkomen. En als het dan toch tot een juridische procedure komt, zorgen wij dat het dossier goed is onderbouwd met de juiste bewijsstukken.

093 Enrique Meesters JJ HR 20230418

Van juridische check tot juridisch traject

Twijfel je over de dossieropbouw? Wil je sparren over een dossier? Ook dit is mogelijk bij Corp Support. Samen met onze ervaren juristen kunnen we je vroegtijdig adviseren over jouw aanpak. Ook kunnen we bekijken welke kansen er liggen om het dossier aan te vullen.

056 Enrique Meesters JJ HR 20230418

Wil je meer weten over deze dienst?

Neem dan contact met ons op via 088 730 34 59 of mail naar [email protected].

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat