138 Enrique Meesters JJ HR 20230418

Iedere casus met een overleden huurder is anders en juridisch is het complex.

Een overleden huurder, elke woningcorporatie heeft er wel eens mee te maken. En lijkt het nou, of worden de situaties rondom een overleden huurder steeds complexer? Erfgenamen die de erfenis beneficiair aanvaarden, erfgenamen die niet bekend zijn of in het buitenland wonen, huurders die vereenzaamd zijn waardoor de gemeente de kosten van de begrafenis betaalt. Of juist woningen waar je twee maanden na datum van overlijden een akte van constatering plant en hele waardevolle spullen aantreft. De situaties lijken steeds bijzonderder te worden. Daarom zou je willen dat er een draaiboek klaarlag waarin je kan vinden wat je moet, mag en gaat doen.

Om een verhuurder te ontzorgen is er een dienst ontwikkeld. Met onze ervaring en onze samenwerking met het Rijks Vastgoedbedrijf helpen we verhuurders om de gehuurde woning zo snel mogelijk leeg te krijgen zodat de woning weer snel verhuurd kan worden. Ook onbetaalde rekeningen voor huur of mutatieschade brengen we bij de erfgenamen of bij de vereffenaar in rekening. Corp Support verzorgt dus de hele afwikkeling van een overleden huurder. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in onderzoek doen naar erfgenamen en zodoende in de mogelijkheid de woning snel leeg te krijgen. Met als doel dat de verhuurder weer op zoek kan naar een nieuwe huurder. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Cindy Geene, werkzaam bij Corp Support.

Bekijk hier de infographic waar het traject overzichtelijk staat afgebeeld.

Samen, snel naar een lege woning toewerken, zodat deze zo snel mogelijk weer verhuurd kan worden?

Cindy is verantwoordelijk voor het gehele proces en zorgt ervoor dat deze kwesties zo snel mogelijk op professionele wijze, maar met oog en zorg voor de mens worden afgerond. Maak kennis met Cindy!

Lees meer
003 Enrique Meesters Eindhoven Janssen Janssen WEB 20210623

Wil je meer weten over deze dienst?

Cindy vertelt je er graag meer over. Neem contact met haar op via 088 730 34 59 of mail naar [email protected].

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat